34.95

Met deze luxe fidget toys adventskalender is het 24 dagen feest! Deze premium uitvoering heeft 24 verschillende fidget toys, voor ieder dag een ander speeltje. Premium uitvoering met 24 doosjes gevuld met 24 unieke fidgets. Luxe geschenkdoos met strik. Exclusief bij Fidget Toys Kopen.

Op voorraad

Staffelkorting:
Aantal Prijs
2 27.95
3 + 24.95

Fidgettoys Kopen USP Voor 17.00 besteld = vandaag verzonden

Fidgettoys Kopen USP Gratis verzending vanaf €30,-

Fidgettoys Kopen USP Klanten beoordelen ons met een 8+

Fidgettoys Kopen USP Veilig en achteraf betalen

Met deze unieke fidget toys adventskalender is het 24 dagen feest! Deze luxe uitvoering heeft 24 verschillende fidget toys, voor ieder dag een ander speeltje.

Is het een nieuwe Pop it of misschien wel een mood octopus? Maak de vakjes open en ontdek elke dag een nieuwe verassing!

✔ Het leukste cadeau van 2023
✔ Luxe uitvoering met uitschuifbare bakjes
✔ Bevat 24 verschillende luxe Fidgets
✔ Educatief & leerzaam
✔ Maak elke dag een deurtje open om het cadeautje van die dag te ontdekken
✔ CE gecertificeerd
✔ Voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar

Fidget toys zijn ontzettend behulpzaam voor kinderen en volwassenen die moeite hebben met concentreren of niet goed stil kunnen zitten. Het is een goed alternatief voor slechte gewoonten zoals nagelbijten en aan het haar zitten. Daarnaast is het bevorderlijk voor de ontwikkeling en motoriek.

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag verder en staan op werkdagen voor je klaar. Stuur je vraag of opmerking in via onze contactpagina of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.