59.95

<p>Vandaag liever winkeltje spelen of een theatervoorstelling geven aan oma? Het kan allebei met deze leuke speelgoed set.</p>

Uitverkocht

Fidgettoys Kopen USP Voor 17.00 besteld = vandaag verzonden

Fidgettoys Kopen USP Gratis verzending vanaf €30,-

Fidgettoys Kopen USP Klanten beoordelen ons met een 8+

Fidgettoys Kopen USP Veilig en achteraf betalen

Met de Jouéco 2 in 1 Theater en winkel kan uw kind zelf kiezen of ze graag een voorstelling willen geven aan vriendjes of liever winkeltje spelen. Het voordeel is dat u maar 1 set hoeft te kopen voor beide functies.Voor het Theater zijn er gordijntjes opgehangen. zodat uw kind de voorstelling echt kan openen en erachter kan zitten met handpoppen. Op de voorkant kan uw kind aankondigen welke voorstelling er is. Hierdoor leren ze om hun fantasie te gebruiken en zelf een leuke naam te verzinnen. Aan de achterkant bevindt zich het winkeltje. Hier hangt een herkenbaar klein luifeltje boven en de aanbiedingen kunnen opgeschreven worden. Bij het winkeltje zitten accessoires. 6 bakjes voor in de rekken en 25 stuks groente/fruit.

Product informatie en inhoud set:
– 4 Bananen
– 4 Tomaten
– 4 Wortels
– 4 Peren
– 4 Mandarijnen
– 5 Sla Blaadjes
– 6 Houten Mandjes
– Afmeting verpakking: ± 7cm diep x 72cm hoog x 49 cm breed
– Hoogte Product: 110cm
– Leeftijd: Vanaf 3 Jaar
– Moet nog gemonteerd worden (Door Volwassenen)

*Jouéco artikelen worden uitsluitend gefabriceerd van hout uit verantwoorde houtkap

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag verder en staan op werkdagen voor je klaar. Stuur je vraag of opmerking in via onze contactpagina of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.